Filet De Porc Italian

Filet De Porc Italian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați filetul de porc Italian. Pentru $2.05 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 396 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă este plăcută de 129 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, smântână grea, salvie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Încercați Filet De Porc Italian, Filet De Porc Prăjit Italian, și Filet De Porc Prăjit Italian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Sote prosciutto, salvie, pătrunjel, roșii uscate la soare și ceapă 5 minute, până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
ProsciuttoProsciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Se amestecă fâșiile de porc în tigaie și se rumenesc aproximativ 10 minute, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se amestecă bulionul și smântâna grea în tigaie și se condimentează cu sare și piper. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți 20 de minute, amestecând ocazional, până când carnea de porc atinge o temperatură minimă de 145 grade F (63 grade C) și sosul este îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Rutini Coleccion Cabernet-Malbec cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Roșu rubiniu intens. Duo-ul de soiuri de origine franceză are ca rezultat un roșu armonios și echilibrat: Cabernet Sauvignon oferă caracterul său complet, iar Malbec conferă nuanță amestecului cu taninuri moi și dulci, sporind o combinație unică de arome și arome fructate.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Revista