Filet De Porc Gustos

Filet De Porc Gustos
Filetul de porc gustos este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 324 calorii, 25g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, sos de chili, filete de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet De Porc Delicios Și Fraged, Cotlete De Porc Gustoase, și Tender ' n ' gustoase cotlet de porc pentru rețete similare.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Vina Cobos Bramare Valea Uco Malbec
Vina Cobos Bramare Valea Uco Malbec
Roșu violet intens. Arome complexe de condimente și fructe: fructe de pădure roșii proaspete cu note de violete combinate cu condimente de copt. Aciditate vibrantă și palat mediu elegant, cu textură mătăsoasă.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista