Filet de porc de rozmarin cu mere de recoltare

Filet de porc de rozmarin cu mere de recoltare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 429 calorii. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână suc de mere, piper, filet de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Filet de porc cu mere, Filet de porc cu mere, și Filet de porc cu mere și ceapă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Aruncați merele cu unt și suc de lămâie într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci sau un cuptor olandez rezistent la cuptor.
Coaceți la 400 timp de 20 până la 25 de minute. Condimentează filetul cu sare și piper; se rumeneste in ulei incins la foc mediu-mare intr-o tigaie cu fund greu 7 minute.
Scoateți merele din cuptor; așezați filetul în centrul vasului de copt. Pune deoparte.
Gatiti ceapa in tigaie 5 minute. Întoarceți căldura la mare și adăugați vin; gătiți aproximativ 2 minute, răzuind fundul tigaiei. Se amestecă smântâna, muștarul și rozmarinul.
Se toarnă amestecul de cremă peste filet și se coace la 350, ungând ocazional, 20 până la 25 de minute sau până când termometrul pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Lăsați să stea 5 până la 10 minute. (Carnea de porc va continua să gătească.) Feliați în felii de 1/2 până la 3/4 inci și serviți cu mere și sos de smântână de muștar.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Bodega Norton Malbec Reserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Bodega Norton Malbec Reserva]()
Bodega Norton Malbec Reserva
"Suculent și pluș, cu straturi de fructe de mure și boysenberry augumentate cu mocha, grafit și note florale. Finisaj Solid, suculent."- Spectator De Vin