Filet de porc de rozmarin cu mere de recoltare

Filet de porc de rozmarin cu mere de recoltare
Filet de porc de rozmarin cu mere de recoltare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 429 calorii. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână suc de mere, piper, filet de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Filet de porc cu mere, Filet de porc cu mere, și Filet de porc cu mere și ceapă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aruncați merele cu unt și suc de lămâie într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci sau un cuptor olandez rezistent la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MărMăr
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Coaceți la 400 timp de 20 până la 25 de minute. Condimentează filetul cu sare și piper; se rumeneste in ulei incins la foc mediu-mare intr-o tigaie cu fund greu 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Scoateți merele din cuptor; așezați filetul în centrul vasului de copt. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
5
Gatiti ceapa in tigaie 5 minute. Întoarceți căldura la mare și adăugați vin; gătiți aproximativ 2 minute, răzuind fundul tigaiei. Se amestecă smântâna, muștarul și rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
MuștarMuștar
CremăCremă
CeapăCeapă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se toarnă amestecul de cremă peste filet și se coace la 350, ungând ocazional, 20 până la 25 de minute sau până când termometrul pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
7
Lăsați să stea 5 până la 10 minute. (Carnea de porc va continua să gătească.) Feliați în felii de 1/2 până la 3/4 inci și serviți cu mere și sos de smântână de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
MuștarMuștar
MărMăr
Carne De PorcCarne De Porc

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Bodega Norton Malbec Reserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Bodega Norton Malbec Reserva
Bodega Norton Malbec Reserva
"Suculent și pluș, cu straturi de fructe de mure și boysenberry augumentate cu mocha, grafit și note florale. Finisaj Solid, suculent."- Spectator De Vin
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista