Filet De Porc Curry Thailandez
Reteta muschiulet de porc Thai Curry ar putea satisface pofta ta din Asia în jurul valorii de 25 minute. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.85 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 503 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, dovlecei, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Filet De Porc Curry, Filet De Porc Curry Verde, și Filet De Porc Cu Curry De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță de 4 litri, adăugați ceapă, ardei, dovlecei și bază de curry roșu și gătiți, amestecând, timp de 3 minute. Se amestecă zahărul brun și sosul de pește; scoateți laptele cremos de nucă de cocos (aproximativ 1 cană) și adăugați la amestecul de ceapă cu apă. (Aruncați lichidul limpede în fundul cutiei sau rezervați pentru altă utilizare.) Aduceți la foc mic.
Adăugați carne de porc feliată, reveniți la foc mic la foc mediu-mic și gătiți, amestecând ocazional, până când carnea de porc este gătită, aproximativ 8 minute.
Presărați arahide deasupra și garnisiți cu crenguțe de coriandru.