Filet De Porc Cubanez Umplut

Filet De Porc Cubanez Umplut
Filetul de porc Cubanez umplut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 215 calorii, 30g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, brânză elvețiană, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Filet De Porc Cubanez, Filet De Porc Cubanez Paleo, și Filet De Porc Cubanez Mojo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
2
Tăiați o fantă longitudinală în centrul filetului la două treimi din drum prin carne. Jumătăți deschise, de stabilire filet plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
3
Așezați filet între 2 foi de folie de plastic; Lira la 1/2-inch grosime folosind un ciocan de carne sau o tigaie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
TigaieTigaie
4
Întindeți muștarul uniform peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Carne De PorcCarne De Porc
5
Se presară cu coriandru. Aranjați brânza și murăturile peste carnea de porc într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
MuraturiMuraturi
BrânzăBrânză
Carne De PorcCarne De Porc
6
Rulați, începând cu partea lungă; asigurați carnea de porc la intervale de 1 inch cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
7
Se presară uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
8
Așezați carnea de porc pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Grătiți 22 de minute sau până când un termometru înregistrează 155, rotind după 11 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
9
Scoateți din grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
10
Lăsați să stea, acoperit, timp de 5 minute.
11
Se taie în 12 felii.
12
Meci de vin: un ros uscat, cu greutate medie, cum ar fi Crios de Susana Balbo Rose din Malbec, Argentina ($12), are suficientă aciditate crocantă pentru a se potrivi cu murăturile dulci de carne de porc umplute și muștarul Dijon (două ingrediente care ar pune kibosh pe cele mai multe roșii), dar doar un smidgen de taninuri pentru a tango cu brânza elvețiană topită. -- Scott Jones
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar DijonMuștar Dijon
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
MuraturiMuraturi
VinVin
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateGreu
Gata În37 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista