Filet De Porc Cubanez Umplut
Filetul de porc Cubanez umplut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 215 calorii, 30g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, brânză elvețiană, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Filet De Porc Cubanez, Filet De Porc Cubanez Paleo, și Filet De Porc Cubanez Mojo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Tăiați o fantă longitudinală în centrul filetului la două treimi din drum prin carne. Jumătăți deschise, de stabilire filet plat.
Așezați filet între 2 foi de folie de plastic; Lira la 1/2-inch grosime folosind un ciocan de carne sau o tigaie grea.
Întindeți muștarul uniform peste carnea de porc.
Se presară cu coriandru. Aranjați brânza și murăturile peste carnea de porc într-un singur strat.
Rulați, începând cu partea lungă; asigurați carnea de porc la intervale de 1 inch cu sfoară.
Se presară uniform cu sare și piper.
Așezați carnea de porc pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Grătiți 22 de minute sau până când un termometru înregistrează 155, rotind după 11 minute.
Lăsați să stea, acoperit, timp de 5 minute.
Meci de vin: un ros uscat, cu greutate medie, cum ar fi Crios de Susana Balbo Rose din Malbec, Argentina ($12), are suficientă aciditate crocantă pentru a se potrivi cu murăturile dulci de carne de porc umplute și muștarul Dijon (două ingrediente care ar pune kibosh pe cele mai multe roșii), dar doar un smidgen de taninuri pentru a tango cu brânza elvețiană topită. -- Scott Jones