Filet de porc cu sos de grătar de prune

Filet de porc cu sos de grătar de prune
Rețeta filetul de porc cu sos de grătar de prune este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 189g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 1400 calorii. Pentru $ 7.91 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pulbere de cinci condimente, apă, condimente la grătar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Filet De Porc Cu Sos De Grătar De Prune, Muschiulet de porc prăjit cu sos de grătar de prune, și Muschiulet de porc cu sos de prune.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie pentru grătar, broiler sau grătar la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Încălziți zahărul și apa într-un vas mediu la foc mediu-mare. Când amestecul ajunge la un balon, reduceți căldura la mediu-scăzut și adăugați ghimbirul, prunele și pulberea de cinci condimente. Se fierbe timp de 10 minute, apoi se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească aproximativ 5 minute.
4
Adăugați amestecul de prune într-un blender sau robot de bucătărie și procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă într-un bol mediu și se amestecă sosul hoisin. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
În timp ce prunele se gătesc, puneți filetele de porc pe o tigaie de foi și acoperiți cu ulei, condimente la grătar și coriandru. Grătar, sau broil 6 inci de la căldură, până la doar ferm, aproximativ 20-22 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
6 Ghimbir, Mărunțiți Fin6 Ghimbir, Mărunțiți Fin
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți de pe grătar la o placă de tăiere și cort cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Lăsați să se odihnească aproximativ 5 minute, apoi feliați și aranjați pe un platou. Se acoperă cu sosul de grătar de prune și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Finca La Malena Malbec. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Finca La Malena Malbec
Finca La Malena Malbec
100% Malbec din estul Mendoza. Solurile calcaroase și argiloase, iernile răcoroase și verile calde oferă o concentrație mare de fructe și taninuri netede. Rubin închis în culoare care reflectă lumina într-o serie de nuanțe portocalii/violet. Nas plăcut umplut cu indicii de fructe și ierburi de pădure roșii. Taninurile rotunde tinere îi conferă o textură senzuală mătăsoasă care duce la o senzație de gură bogată. Straturile delicioase de fructe de pădure roșii, prune, vanilie și condimente se deschid pe măsură ce se încălzește, oferind un caracter varietal bogat. Un finisaj delicat care acoperă decalajul dintre băuturi și persistă bine după ultima înghițitură.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista