Filet de porc cu sos de grătar de prune

Rețeta filetul de porc cu sos de grătar de prune este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 189g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 1400 calorii. Pentru $ 7.91 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pulbere de cinci condimente, apă, condimente la grătar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Filet De Porc Cu Sos De Grătar De Prune, Muschiulet de porc prăjit cu sos de grătar de prune, și Muschiulet de porc cu sos de prune.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie pentru grătar, broiler sau grătar la foc mare.
Încălziți zahărul și apa într-un vas mediu la foc mediu-mare. Când amestecul ajunge la un balon, reduceți căldura la mediu-scăzut și adăugați ghimbirul, prunele și pulberea de cinci condimente. Se fierbe timp de 10 minute, apoi se amestecă sucul de lămâie.
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească aproximativ 5 minute.
Adăugați amestecul de prune într-un blender sau robot de bucătărie și procesați până la neted.
Se toarnă într-un bol mediu și se amestecă sosul hoisin. Rezervă.
În timp ce prunele se gătesc, puneți filetele de porc pe o tigaie de foi și acoperiți cu ulei, condimente la grătar și coriandru. Grătar, sau broil 6 inci de la căldură, până la doar ferm, aproximativ 20-22 de minute.
Scoateți de pe grătar la o placă de tăiere și cort cu folie.
Lăsați să se odihnească aproximativ 5 minute, apoi feliați și aranjați pe un platou. Se acoperă cu sosul de grătar de prune și se servește.