Filet de porc cu rozmarin și usturoi

Filet de porc cu rozmarin și usturoi
Filetul de porc cu rozmarin și usturoi necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 93 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 145 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de apă, crenguțe de rozmarin, filete de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 53%. Încercați Filet De Porc Cu Rozmarin De Usturoi, Filet de porc prăjit cu usturoi-rozmarin, și Filet de porc prăjit cu rozmarin și usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați grăsimea din filete; faceți fante adânci de 1/2 inch în afara filetelor și umpleți cu felii de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
3
Combinați apa, uleiul, sarea și piperul într-un castron mic. Frecați uniform suprafața filetelor cu amestec de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
ApăApă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați filetele pe lungime pe o grosime dublă de folie, lungă de 15 inci. Se acoperă cu 4 crenguțe de rozmarin și se înfășoară bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Așezați filetele pe o foaie de copt sau o tigaie. Introduceți termometrul pentru carne prin folie în centrul a 1 filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când un termometru pentru carne înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
7
Scoateți din cuptor; lăsați să stea până când termometrul înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
8
Aruncați crenguțele de rozmarin fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
9
Garnisiți cu crenguțe suplimentare de rozmarin, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
10
evaluare carbo: 1

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Zuccardi Aluvional Altamira Malbec cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 90 de dolari pe sticlă.
Zuccardi Aluvional Altamira Malbec
Zuccardi Aluvional Altamira Malbec
Roșu intens și nuanțe violete. Caracter complex de fructe cu note de căpșuni, cireșe și prune, completate de note proaspete pe bază de plante și florale. Palatul are o intrare mătăsoasă, cu o aciditate plină de viață, taninuri structurate excelente și un finisaj lung.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista