Filet de porc cu rozmarin
Filet de porc cu rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 138 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 3 și costă 91 cenți pe porție. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de usturoi, piper, filet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Încercați Filet De Porc Rozmarin, Filet De Porc Rozmarin, și Filet De Porc Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 de grade F. Pulverizați o tigaie pătrată de 8 inci sau 11x7 inci cu spray-ul de gătit.
Curățați și zdrobiți usturoiul într-o presă de usturoi.
Presărați sare și piper pe toate părțile filetului de porc. Frecați rozmarinul și usturoiul pe toate părțile de porc.
Puneți carnea de porc în tigaie.
Coaceți descoperit 20 până la 30 de minute sau până când carnea de porc are o ușoară roșie de roz în centru și un termometru pentru carne introdus în centru citește 160 F.
Tăiați carnea de porc transversal în felii subțiri.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este la Celian Elite Malbec. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Ca ' Sagredo Hotel Venice]()
Ca ' Sagredo Hotel Venice
Arome complexe în care iese în evidență fructul roșu și suculent, cu contribuție florală elegantă și ierburi proaspete.Îmbătrânirea în stejar a obținut în acest vin o combinație rafinată predominând fructele. În gură există o intrare austeră și o lungime Mare. În gură, taninurile sunt moi și mătăsoase. Ideal pentru a bea cu bord brânză de capră, conține vaccin prăjită, humita, legume prăjite, pere în reducerea Malbec.