Filet de porc cu legume rădăcinoase

Filetul de porc cu legume rădăcinoase ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 168 calorii. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți scorțișoară măcinată, vin, miere și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 52 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de porc cu legume rădăcinoase, Carne De Porc Umplută Cu Legume Rădăcinoase Prăjite, și Pancetta-carne de porc învelită cu pere și legume rădăcinoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ingredientele de marinată într-o ceașcă de măsurare și amestecați pentru a combina.
Se toarnă peste filetul de porc într-o pungă de plastic. Marinați peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Coaceți timp de 45 de minute sau până când carnea este de 145 de grade F atunci când este măsurată cu un termometru citit instantaneu. Lăsați carnea să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de a tăia în bucăți de servire de 2 inci.
Stropiți o cantitate mică de sucuri de carne de la gătit peste fiecare bucată de carne.
Se servește cu legumele rădăcinoase.
Condimente de casă, rețeta urmează
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Cojiți și tăiați legumele rădăcinoase în bucăți mari. Aranjați într-o tigaie de prăjire și condimentați cu ulei de măsline și condimente de casă. Prăjiți până se înmoaie; mai întâi verificați legumele pentru coacere după 25 de minute și apoi la fiecare 10 minute după aceea.
Se servește cu carnea de porc.
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca la Celia Pioneer Malbec. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![La Celia Pioneer Malbec]()
La Celia Pioneer Malbec
Finca La Celia Pioneer Malbec 2017 este un vin atractiv, cu arome de fructe proaspete și coapte, în perfectă armonie cu delicatețea violetelor și a notelor de îmbătrânire a stejarului. Atac foarte bun asupra Palatului, cu concentrație fructată, tipic pentru Malbec, palat mediu ferm, dar în același timp elegant. Este un Malbec ideal de băut cu friptură de vită Argetină cu "empanadas"tipice.