Filet de porc cu glazură de cafea din Costa Rica

Filet de porc cu glazură de cafea din Costa Rica
Filet de porc cu glazură de cafea din Costa Rica ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 219 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de ulei de măsline, ROM, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Panna Cotta de cafea din Costa Rica cu sos dulce-amărui de ciocolată-Rom, Marinada Din Costa Rica, și Costa Rica Tilapia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adauga ceapa; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați ghimbir, usturoi și serrano; saut 2 minute. Se amestecă melasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
4
Se ia de pe foc; se amestecă cu grijă romul. Gatiti amestecul 2 minute. Se amestecă cafeaua preparată, cafeaua măcinată, scorțișoara și cacao. Aduceți la fierbere; gatiti pana se reduce la 1 1/2 cani (aproximativ 20 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea PreparatăCafea Preparată
Cafea MăcinatăCafea Măcinată
ScorțișoarăScorțișoară
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ROMROM
5
Se ia de pe foc; rece.
6
Puneți amestecul într-un blender; procesați până se omogenizează. Se amestecă untul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Tăiați grăsimea din carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
8
Tăiați carnea de porc pe lungime în 8 benzi late de 1/2 inch. Filetați fâșii de porc pe frigarui de 8 (10 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
9
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Așezați kebab-urile pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere, întorcând și ungând frecvent cu amestec de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CafeaCafea
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Pionierul la Celia Malbec cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
La Celia Pioneer Malbec
La Celia Pioneer Malbec
Finca La Celia Pioneer Malbec 2017 este un vin atractiv, cu arome de fructe proaspete și coapte, în perfectă armonie cu delicatețea violetelor și a notelor de îmbătrânire a stejarului. Atac foarte bun asupra Palatului, cu concentrație fructată, tipic pentru Malbec, palat mediu ferm, dar în același timp elegant. Este un Malbec ideal de băut cu friptură de vită Argetină cu "empanadas"tipice.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista