Filetul de porc Chipotle cu Salsan de porumb este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 173 calorii, 26g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, porumb întreg, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Rețete similare sunt Filet de porc Chipotle cu pătlagină și salsa portocalie, Chipotle-filet de porc marinat cu salsa de fasole neagră, și File de porc Chipotle cu salată de porumb prăjită.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Tăiați carnea de porc transversal în 12 bucăți egale; apăsați ferm fiecare bucată la o grosime de 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Combinați pudra de chile, chimenul și sarea de usturoi; frecați peste carnea de porc. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați carne de porc în tigaie; gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați porumb, ceapă și sos picant la tigaie; gătiți 2 minute sau până când se încălzește bine, amestecând frecvent. Se toarna salsa peste carnea de porc si se presara cu cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De Ajo
1 Kg Tortillas De Maíz
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mexican în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros_rox7. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 140 de dolari pe sticlă.