Filet de porc Chipotle cu salsa de porumb
Filetul de porc Chipotle cu Salsan de porumb este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 173 calorii, 26g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, porumb întreg, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Rețete similare sunt Filet de porc Chipotle cu pătlagină și salsa portocalie, Chipotle-filet de porc marinat cu salsa de fasole neagră, și File de porc Chipotle cu salată de porumb prăjită.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Tăiați carnea de porc transversal în 12 bucăți egale; apăsați ferm fiecare bucată la o grosime de 3/4 inci.
Combinați pudra de chile, chimenul și sarea de usturoi; frecați peste carnea de porc. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carne de porc în tigaie; gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Adăugați porumb, ceapă și sos picant la tigaie; gătiți 2 minute sau până când se încălzește bine, amestecând frecvent. Se toarna salsa peste carnea de porc si se presara cu cilantro.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros_rox7. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 140 de dolari pe sticlă.
![Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!