Filet De Porc Balsamic De Arțar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc Balsamic de arțar. Această rețetă face 4 porții cu 745 calorii, 96G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.48 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sirop de arțar, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați Filet Balsamic De Porc, Filet Balsamic De Porc, și Crock Pot Balsamic Filet De Porc pentru rețete similare.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Finca La Malena Malbec cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Finca La Malena Malbec]()
Finca La Malena Malbec
100% Malbec din estul Mendoza. Solurile calcaroase și argiloase, iernile răcoroase și verile calde oferă o concentrație mare de fructe și taninuri netede. Rubin închis în culoare care reflectă lumina într-o serie de nuanțe portocalii/violet. Nas plăcut umplut cu indicii de fructe și ierburi de pădure roșii. Taninurile rotunde tinere îi conferă o textură senzuală mătăsoasă care duce la o senzație de gură bogată. Straturile delicioase de fructe de pădure roșii, prune, vanilie și condimente se deschid pe măsură ce se încălzește, oferind un caracter varietal bogat. Un finisaj delicat care acoperă decalajul dintre băuturi și persistă bine după ultima înghițitură.