Filet de miel frecat cu condimente spaniole cu salată Farro

Filet de miel frecat cu condimente spaniole cu salată Farro
Spanish Spice-frecat miel muschiulet cu salata Farro ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 641 calorii, 51G de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Dacă aveți la îndemână piper, cotlet de miel, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până farro ai putea urma acest curs principal cu Strudel Ușor De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Spice frecat cotlet de miel cu salata de porumb, Spice-frecat vinete cu Farro și afine, și Spice frecat cotlet de miel Hoisin și cu salată Bok Choy la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o cratiță medie la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați apă, farro și 1/2 linguriță de sare în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și continuați să gătiți până când farro este fraged (aproximativ 30 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scurgeți bine, apoi transferați farro într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați ulei de măsline, oțet, mentă și 1/4 linguriță de piper la farro; aruncați bine. Se acoperă cu brânza de capră și nucile de pin; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Nuci De PinNuci De Pin
OțetOțet
PiperPiper
FarroFarro
MentăMentă
5
Combinați boia, chimenul, muștarul, feniculul și sarea și piperul rămas într-un castron mic; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MuștarMuștar
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
FeniculFenicul
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Apăsați fiecare parte a cotletelor de miel în frecare de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De MielCotlet De Miel
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
7
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare până când uleiul începe să strălucească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Așezați mielul în tigaie; gatiti pana devine auriu si s-a format o crusta (2-3 minute). Întoarceți mielul și continuați să gătiți aproximativ 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Scoateți mielul din tigaie; lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ai putea încerca este fabulistul Tempranillo. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Fabulistul Tempranillo
Fabulistul Tempranillo
Încărcat cu afine, coacăz negru și ciocolată neagră. Vinul are o senzație de gură catifelată, cu un finisaj persistent, cald și satisfăcător.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista