Filet De Carne De Vită Cu Brânză Și Gratin De Nap Și Sos De Șalotă De Vin Roșu

Filet De Carne De Vită Cu Brânză Și Gratin De Nap Și Sos De Șalotă De Vin Roșu
File de carne de vită cu Chard & Nap Gratin & vin roșu șalotă sos este un fără gluten rețetă cu 3 porții. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 689 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați napi, unt, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Ziua filetului: file de carne de vită carbonizată cu sos de porumb Chile, Filet Mignon cu sos de vin roșu, și Filet Mignon cu sos de vin roșu pentru rețete similare.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate12
Revista