File fript de biban de mare cu păstârnac pur și usturoi caramelizat

File fript de biban de mare cu păstârnac pur și usturoi caramelizat
File de friptură de biban de mare cu păstârnac pur și usturoi caramelizat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 9,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 89G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 960 calorii. 91 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți unt, păstârnac, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Păstârnac Caramelizat Pur Și Simplu, Biban De Mare Condimentat Cu Fenicul Caramelizat, și Polen de fenicul saut file de păstrăv pe păstârnac și piure de mere.

Instrucțiuni

1
Pentru chipsuri, curățați păstârnacul și feliați pe lungime, folosind o mandolină pentru a felia cât mai subțire posibil. Se prăjește în ulei fierbinte până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
ChipsChips
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2
Se scurge pe prosoape de bucătărie pentru a absorbi orice exces de grăsime și se lasă deoparte într-un loc uscat. Poate fi făcut până la 1 zi înainte și păstrat într-un recipient etanș.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
3
Pentru usturoiul caramelizat, curățați șalotele și usturoiul. Albiți șalotele în apă clocotită cu sare timp de 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Tăiați-le în jumătate dacă sunt mari și scurgeți-le bine.
5
Puneți usturoiul într-o cratiță mică cu apă sărată clocotită, aduceți la fierbere timp de 2 minute, apoi scurgeți și schimbați apa. Repetați de 4 ori și scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Încălziți puțin ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu, adăugați șalotele și usturoiul și gătiți până se caramelizează, agitând tigaia pentru a nu se lipi. Poate fi făcut dimineața și reîncălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Pentru cei puri, curățați păstârnacul și tăiați-i în bucăți mari. Gatiti in apa clocotita cu sare pana se inmoaie. Aduceți laptele la fiert și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
8
Scurgeți bine păstârnacul, apoi puneți-l într-un blender cu untul și o parte din laptele fiert și amestecați până se omogenizează complet: purul ar trebui să fie consistența cremei duble, așa că adăugați mai mult lapte dacă este necesar. Condimentați și păstrați-vă cald sau faceți înainte și reîncălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă DublăCremă Dublă
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Scalați și filetați peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Scară De BucătărieScară De Bucătărie
10
Îndepărtați orice oase de ac (sau cereți vânzătorului de pește să facă acest lucru, dar păstrați oasele pentru sos). Clătiți sub apă rece și uscați cu hârtie de bucătărie. Scorați pielea peștelui de mai multe ori cu un cuțit ascuțit pentru a preveni ondularea acestuia în timpul gătitului. Lăsați oasele (dar nu capetele) să se înmoaie în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
11
Pentru a face sosul, încălziți puțin ulei de măsline într-o tigaie și gătiți șalotele timp de aproximativ 5 minute până devin aurii și moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Adăugați ciupercile și continuați să gătiți timp de 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
13
Scurgeți oasele de pește, adăugați în tigaie și gătiți timp de 5-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Adăugați oțetul și lăsați-l să fiarbă timp de 3 minute, apoi adăugați bulionul, condimentați ușor și fierbeți timp de 30 de minute, degresând la intervale regulate. Se trece printr-o sită fină într-o tigaie curată, se aduce înapoi la fierbere și se amestecă untul pentru a îngroșa și glosi sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Încălziți o tigaie antiaderentă până se fumează fierbinte, adăugați câteva picături de ulei, apoi adăugați peștele, cu pielea în jos. Condimentați cu sare și piper și apăsați peștele în jos cu un cuțit de paletă dacă începe să se îndoaie. Odată ce pielea este bine rumenită, întoarceți fileurile și gătiți cealaltă parte; întregul proces nu trebuie să dureze mai mult de 5-6 minute, în funcție de grosimea peștelui. Pentru a servi, puneți lingura pură pe farfurii încălzite, faceți o scobitură în centru și umpleți cu usturoiul caramelizat și șalotele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De PaletăCuțit De Paletă
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
16
Se toarnă sosul în jurul purului, se pune peștele deasupra și se adaugă câteva chipsuri de păstârnac pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții2
Scor De Sănătate73
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista