File De Vită Învelite În Bacon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fileurile de vită învelite în slănină. O porție conține 253 calorii, 30g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $ 3.7 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați condimente grecești, praf de usturoi, sos de friptură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de portocale ai putea urma acest curs principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Chiftele De Vită Învelite În Slănină, Muschiulet de vita învelit în Bacon, și Chiftele De Vită Învelite În Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un vas superficial sau o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; adăugați fripturi, întorcându-vă pentru a acoperi. Acoperiți sau sigilați și lăsați să stea 30 de minute.
Scoateți fripturile din marinată și aruncați marinada. Puneți fripturile deoparte.
Cuptor cu microunde curcan bacon pe mare 30 secunde.
Înfășurați 1 felie de slănină în jurul fiecărei fripturi și fixați-o cu murături din lemn.
Grătar, acoperit cu capac de grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
8 până la 10 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Scoateți fripturile de pe grătar și lăsați să stea, acoperite slab cu folie de aluminiu, cu 10 minute înainte de servire.
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit sos de friptură A1.