File de vită cu crustă de ierburi, usturoi și muștar
File de carne de vită cu crustă de ierburi, usturoi și muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 320 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,54 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, busuioc, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare includ File de muștar crusted de carne de vită cu salată deli, Friptură De Coaste De Vită Cu Crustă De Ierburi Și Usturoi, și Friptură de vită cu crustă de usturoi.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați carnea de vită pe tigaia broiler acoperită cu spray de gătit și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Spray De Gătit
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
3
Întindeți muștarul uniform peste carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne De Vită
4
Combinați ingredientele rămase; bateți uniform peste carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
5
Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă porție de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
6
Coaceți la 400 timp de 40 de minute sau până când termometrul înregistrează 145 (mediu-rar) sau gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
7
Transferați carnea de vită pe o tăietură. Acoperiți ușor cu folie și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.