File De Stil Ponte Vecchio Unic

File De Stil Ponte Vecchio Unic
File de stil unic Ponte Vecchio ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 1217 calorii, 125g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Pentru $17.4 pe portie, această rețetă acoperă 68% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Un amestec de pătrunjel, ciuperci, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce e bine. Rețete similare includ File de stil Ponte Vecchio unic, File de stil Ponte Vecchio unic, și File de talpă într-un sos de ulei.

Instrucțiuni

1
Tăiați fiecare file de pește în 4 bucăți pe lungime și dați deoparte. Clătiți și uscați ciupercile și tocați grosier. La foc mediu, topiți 1 lingură de unt, adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie,aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3
Adăugați ciupercile, reduceți focul și continuați să gătiți, amestecând continuu până când ciupercile sunt moi, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Adăugați vinul și continuați să gătiți încă 2 minute.Preîncălziți cuptorul la 177°
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Adăugați roșiile (și până la 1/2 cană din sucul lor dacă folosiți roșii conservate) la acest amestec. Se amestecă și se condimentează amestecul cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
14 Cani De Branza Romano Rasa14 Cani De Branza Romano Rasa
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
6
Adăugați scallions, amestecați, acoperiți și fierbeți timp de 10 minute. Amestecul poate necesita puțină apă, vin suplimentar sau suc de roșii pentru a-l menține gros, dar nu uscat; adăugați ceea ce aveți nevoie pentru a se potrivi gustului dumneavoastră. După 10 minute, amestecați pătrunjelul și scoateți-l de pe foc.Folosiți lingura rămasă de unt pentru a unge o tigaie rezistentă la cuptor suficient de mare pentru cele 16 fileuri mici de pește. Condimentează-le ușor cu sare și piper și toarnă sosul peste fileuri. Acoperiți tigaia cu folie și dați-o la cuptor pentru 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
File De PeșteFile De Pește
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se servește cu cartofi cu unt sau orez alb aburit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Alb FiertOrez Alb Fiert
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții1
Scor De Sănătate67
Revista