File de somon la grătar cu sos de miere-muștar

File de somon la grătar cu sos de miere-muștar
Fileul de somon la grătar cu sos de muștar de miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 528 calorii, 47G de proteine, și 29G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.06 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați somon file, miere, muștar din cereale integrale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați File de somon la grătar cu sos de mărar de castraveți, File de somon la grătar cu sos de lămâie-unt-usturoi, și Somon de usturoi de muștar la cuptor cu sos de muștar de miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Bateți împreună muștarul, mierea, hreanul, menta și 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
PiperPiper
MiereMiere
MentăMentă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Lăsați să stea cel puțin 15 minute înainte de utilizare. Poate fi făcută cu 1 zi în avans și refrigerată, dar nu adăugați menta decât chiar înainte de utilizare. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
4
Încălziți grătarul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Ungeți somonul cu uleiul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SomonSomon
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Așezați somonul pe grătar, cu pielea în jos și grătați până se rumenesc și ușor carbonizate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
În timp ce somonul se gătește, așezați năsturelul și ceapa într-un bol mediu, adăugați oțetul și uleiul și sarea și piperul și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
NasturelNasturel
OțetOțet
SomonSomon
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Transferați salata într-un platou, acoperiți cu fileul de somon și stropiți fiecare file cu sosul de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
MuștarMuștar
SosSos

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Revista