File De Păstrăv De Migdale Cu Samphire

File De Păstrăv De Migdale Cu Samphire
Fileurile de păstrăv de migdale cu Samphire ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 1022 calorii, 87G de proteine, și 66g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 9,52 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți puțină făină, unt, Paște 2007: păstrăv și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma migdalele, puteți urma acest fel principal cu Clafouti de cireșe proaspete cu migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Păstrăv de mare cu samphire, creveți în ghiveci și lămâie, File De Păstrăv La Cuptor, și File De Păstrăv Parmezan La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați samphire într-un castron mare cu apă proaspătă timp de 1-3 ore, schimbând apa la fiecare jumătate de oră sau cam așa ceva (aceasta este pentru a-i reduce sărarea). Cred că a mea a primit aproximativ 90 de minute răbdarea nu este una dintre numeroasele mele virtuți!Clătiți și uscați fileurile de păstrăv. Dacă aveți timp, îndepărtați oasele fine cu o pereche de pensete. Sună ca o corvoadă, dar nu durează atât de mult și sunt ușor de găsit toate aranjate frumos în linie dreaptă, cu capetele lipite pentru o apucare ușoară.Prăjiți migdalele fulgi într-o tigaie antiaderentă la foc moderat până când încep să se rumenească la margini urmăriți-le cu atenție, deși pentru că ard ușor!Aduceți o oală mare cu apă proaspătă la fierbere rapidă, aruncați samphire-ul scurs în el și opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PăstrăvFile De Păstrăv
SamphireSamphire
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Încălziți suficient unt pentru a acoperi generos baza tigaiei. Pudrați ușor fileurile de pește cu făină și, când untul clocotește, așezați-le, cu pielea în jos, în tigaie. Gatiti un minut sau cam asa ceva, pana cand marginile sunt roz pal si Centrul fileului este inca de culoarea coralului. Întoarceți-le și gătiți încă 30 de secunde.Așezați păstrăvul și stropiți fiecare file cu untul rămas în tigaie, precum și un strop de suc de lămâie. Completați fiecare file cu migdale prăjite și serviți lângă samphire. Puteți stropi samphire cu unt, dar tocmai am dat-o pe a mea un strop de suc de lămâie. În timp ce toate acestea se petreceau, am prăjit și niște cartofi noi la cuptor cu ulei de măsline, usturoi și rozmarin pe care îi puteți vedea în fundalul imaginii mele.Vedeți ce au avut de spus alți bloggeri despre samphire aici și aici și aici și aici.Mai mult deliciousness pentru tine!Somon prăjit în tigaie pe varză, cartof dulce și rodie
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
RodieRodie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
SamphireSamphire
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Fileuri picante de somon cu salsa proaspătă din plante
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Dientes De AjoDientes De Ajo
4
Fripturi de dovlecei pattypan la cuptor cu brânză și ierburi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pattypan SquashPattypan Squash
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
5
File de somon la cuptor cu măsline zdrobite, pătrunjel cu frunze plate și usturoi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
File De SomonFile De Somon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate90
Revista