File De Păstrăv De Migdale Cu Samphire
Fileurile de păstrăv de migdale cu Samphire ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 1022 calorii, 87G de proteine, și 66g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 9,52 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți puțină făină, unt, Paște 2007: păstrăv și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma migdalele, puteți urma acest fel principal cu Clafouti de cireșe proaspete cu migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Păstrăv de mare cu samphire, creveți în ghiveci și lămâie, File De Păstrăv La Cuptor, și File De Păstrăv Parmezan La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați samphire într-un castron mare cu apă proaspătă timp de 1-3 ore, schimbând apa la fiecare jumătate de oră sau cam așa ceva (aceasta este pentru a-i reduce sărarea). Cred că a mea a primit aproximativ 90 de minute răbdarea nu este una dintre numeroasele mele virtuți!Clătiți și uscați fileurile de păstrăv. Dacă aveți timp, îndepărtați oasele fine cu o pereche de pensete. Sună ca o corvoadă, dar nu durează atât de mult și sunt ușor de găsit toate aranjate frumos în linie dreaptă, cu capetele lipite pentru o apucare ușoară.Prăjiți migdalele fulgi într-o tigaie antiaderentă la foc moderat până când încep să se rumenească la margini urmăriți-le cu atenție, deși pentru că ard ușor!Aduceți o oală mare cu apă proaspătă la fierbere rapidă, aruncați samphire-ul scurs în el și opriți focul.
Încălziți suficient unt pentru a acoperi generos baza tigaiei. Pudrați ușor fileurile de pește cu făină și, când untul clocotește, așezați-le, cu pielea în jos, în tigaie. Gatiti un minut sau cam asa ceva, pana cand marginile sunt roz pal si Centrul fileului este inca de culoarea coralului. Întoarceți-le și gătiți încă 30 de secunde.Așezați păstrăvul și stropiți fiecare file cu untul rămas în tigaie, precum și un strop de suc de lămâie. Completați fiecare file cu migdale prăjite și serviți lângă samphire. Puteți stropi samphire cu unt, dar tocmai am dat-o pe a mea un strop de suc de lămâie. În timp ce toate acestea se petreceau, am prăjit și niște cartofi noi la cuptor cu ulei de măsline, usturoi și rozmarin pe care îi puteți vedea în fundalul imaginii mele.Vedeți ce au avut de spus alți bloggeri despre samphire aici și aici și aici și aici.Mai mult deliciousness pentru tine!Somon prăjit în tigaie pe varză, cartof dulce și rodie
Fileuri picante de somon cu salsa proaspătă din plante
Fripturi de dovlecei pattypan la cuptor cu brânză și ierburi
File de somon la cuptor cu măsline zdrobite, pătrunjel cu frunze plate și usturoi
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.