File De Păstrăv Coapte Cu Umplutură De Pâine

File De Păstrăv Coapte Cu Umplutură De Pâine
Fileurile de păstrăv coapte cu umplutură de pâine necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru $18.9 pe portie, veți obține un curs principal care servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 2551 calorii, 163g de proteine, și 165g de grăsime pe porție. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, bulion de pui, scallion și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum File De Păstrăv Coapte Cu Umplutură De Pâine, File De Păstrăv La Cuptor, și File De Păstrăv Parmezan La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti păstrăvul: Preîncălziți cuptorul la 204° acoperiți o foaie mare de copt cu ulei.Cu o pensetă sau un clește cu nas, îndepărtați orice oase minuscule din fileuri, cu pielea în jos, pe coacere sheet.In o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se toarnă jumătate într-o cană; pus deoparte.
3
Adăugați ceapa și morcovul în tigaie.Gatiti aproximativ 3 minute, sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați cuburile de pâine, bulionul, oul, 1/4 linguriță sare și piperul.Aruncați pentru a umezi.Lingura movile ovale de umplutura pe fileuri.Apăsați ușor pentru a împacheta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Stropiți cu uleiul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Coaceți timp de 18 până la 20 de minute sau până când umplutura este aurie.Cu un strungar panckae, transferați fileurile umplute pe farfurii.Notă: acest fel de mâncare poate fi pus împreună cu câteva ore în avans.Lăsați umplutura să se răcească la temperatura camerei înainte de a monta fileurile.Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider.Timpul de coacere poate crește cu 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții1
Scor De Sănătate87
Revista