File De Păstrăv Coapte Cu Umplutură De Pâine

Fileurile de păstrăv coapte cu umplutură de pâine necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru $18.9 pe portie, veți obține un curs principal care servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 2551 calorii, 163g de proteine, și 165g de grăsime pe porție. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, bulion de pui, scallion și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum File De Păstrăv Coapte Cu Umplutură De Pâine, File De Păstrăv La Cuptor, și File De Păstrăv Parmezan La Cuptor.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti păstrăvul: Preîncălziți cuptorul la 204° acoperiți o foaie mare de copt cu ulei.Cu o pensetă sau un clește cu nas, îndepărtați orice oase minuscule din fileuri, cu pielea în jos, pe coacere sheet.In o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Se toarnă jumătate într-o cană; pus deoparte.
Adăugați ceapa și morcovul în tigaie.Gatiti aproximativ 3 minute, sau pana se inmoaie.
Adăugați cuburile de pâine, bulionul, oul, 1/4 linguriță sare și piperul.Aruncați pentru a umezi.Lingura movile ovale de umplutura pe fileuri.Apăsați ușor pentru a împacheta.
Stropiți cu uleiul rezervat.
Coaceți timp de 18 până la 20 de minute sau până când umplutura este aurie.Cu un strungar panckae, transferați fileurile umplute pe farfurii.Notă: acest fel de mâncare poate fi pus împreună cu câteva ore în avans.Lăsați umplutura să se răcească la temperatura camerei înainte de a monta fileurile.Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider.Timpul de coacere poate crește cu 5 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.