File de porc de muștar cu linte de mere și aioli de ierburi

File de porc de muștar cu linte de mere și aioli de ierburi
Filetul de porc de muștar cu linte de mere și aioli de plante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 750 calorii, 54g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă de la BBC Good Food are 31 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de tarhon, fasole verde, măr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și File de vită cu crustă de ierburi, usturoi și muștar, Somon și linte cu unt de muștar, și File de porc cu muștar și ierburi.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Frecați carnea de porc cu o lingură de ulei, adăugați niște condimente, apoi sigilați exteriorul cărnii peste tot într-o tigaie fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Transferați carnea de porc pe o foaie de copt, periați exteriorul cu muștarul, apoi apăsați pe jumătate din tarhon și gătiți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Scoateți din cuptor și acoperiți cu folie timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Între timp, gătiți lintea în stoc până când este fragedă, aproximativ 12 minute, scurgeți, apoi aruncați cu uleiul de măsline rămas, jumătate din sucul de lămâie și mărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
LinteLinte
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Pentru a face aioli, amestecați maiaua, usturoiul, coaja de lămâie și sucul rămas și tarhonul cu niște condimente, apoi dați deoparte. Feliați carnea de porc în felii groase și serviți pe un platou cu linte, un castron de aioli în care să vă scufundați și câteva fasole verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
LinteLinte
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
AioliAioli
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Finca La Malena Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Finca La Malena Malbec
Finca La Malena Malbec
100% Malbec din estul Mendoza. Solurile calcaroase și argiloase, iernile răcoroase și verile calde oferă o concentrație mare de fructe și taninuri netede. Rubin închis în culoare care reflectă lumina într-o serie de nuanțe portocalii/violet. Nas plăcut umplut cu indicii de fructe și ierburi de pădure roșii. Taninurile rotunde tinere îi conferă o textură senzuală mătăsoasă care duce la o senzație de gură bogată. Straturile delicioase de fructe de pădure roșii, prune, vanilie și condimente se deschid pe măsură ce se încălzește, oferind un caracter varietal bogat. Un finisaj delicat care acoperă decalajul dintre băuturi și persistă bine după ultima înghițitură.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista