File De Pește Umplut Cu Crab
File de crab umplute o ' pește este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 213 calorii. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. Un amestec de file de pește, carne de crab, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați File de struț/vită umplute cu Crab cu sos de boabe de piper, File De Pește Umplute Cu Crab, și File De Pește Umplute Cu Crab Și Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Preîncălziți cuptorul la 177° grade.2
Amestecați carnea de crab, crema de brânză, maioneza, sosul fierbinte, pesmetul, arpagicul și oul într-un bol de amestecare .3
Așezați fileurile de pește și lingura și cantitatea egală de amestec pe fiecare file.4
Rulați peștele și sigilați cu o scobitoare.5 înfășurați în folie de aluminiu.6
Așezați într-un vas de copt acoperit.7
Coaceți la 350 timp de 20-25 de minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.