File De Pește La Cuptor Cu Lămâie
Fileurile de pește coapte cu lămâie necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 1 și costă $15.02 pe portie. O porție conține 1023 calorii, 86G de proteine, și 70g de grăsime. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, lămâie, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt File De Pește La Cuptor Cu Lămâie, Fileuri De Pește Coapte, și Fileuri De Pește Coapte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 232° Ungeți un vas mare de copt.Aranjați peștele în vasul de copt într-un singur strat.Amestecați șalota, pătrunjelul, sucul de lămâie, zahărul și sarea într-un castron mic.
Bateți uleiul până se omogenizează bine.
Se toarnă peste pește. Se acoperă cu felii de lămâie.
Coaceți până când peștele este doar gătit, 5 până la 8 minute, permițând aproximativ 10 minute pe inch de grosime.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.