File De Pește De Portocale, Slănină Și Măsline
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 57 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 25 și costă 46 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați portocale buric, măsline umplute cu pimento, maioneză mayo adevărată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ File De Pește De Portocale, Slănină Și Măsline, File de Cod cu Salsa de măsline verde portocalie și crăpată, și File De Pește În Pergament Cu Sparanghel Și Portocaliu.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați o felie groasă de 1/2 inch de la capetele superioare și inferioare ale 2 dintre portocale.
Tăiați coaja și miezul alb departe de fructe, folosind mișcarea de tăiere în jos după forma fructului.
Așezați bucata de fructe decojite pe o parte, apoi tăiați de-a lungul membranei pe ambele părți ale fiecărei secțiuni pentru a îndepărta fructele. Puneți secțiunile portocalii deoparte.
Tăiați portocala rămasă orizontal în 8 felii.
Așezați pe foaia de copt acoperită cu folie; deasupra cu pește.
Se amestecă mayo și jumătate din slănină; se întinde uniform peste pește. Se acoperă cu secțiuni portocalii și măsline.
Se fierbe, la 6 până la 7 inci de căldură, 15 min. sau până când fulgii de pește ușor cu furculița și portocalele încep să se rumenească.
Se presară cu slănină rămasă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.