File De Pește De Portocale, Slănină Și Măsline

File De Pește De Portocale, Slănină Și Măsline
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 57 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 25 și costă 46 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați portocale buric, măsline umplute cu pimento, maioneză mayo adevărată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ File De Pește De Portocale, Slănină Și Măsline, File de Cod cu Salsa de măsline verde portocalie și crăpată, și File De Pește În Pergament Cu Sparanghel Și Portocaliu.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați o felie groasă de 1/2 inch de la capetele superioare și inferioare ale 2 dintre portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Tăiați coaja și miezul alb departe de fructe, folosind mișcarea de tăiere în jos după forma fructului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
3
Așezați bucata de fructe decojite pe o parte, apoi tăiați de-a lungul membranei pe ambele părți ale fiecărei secțiuni pentru a îndepărta fructele. Puneți secțiunile portocalii deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
4
Tăiați portocala rămasă orizontal în 8 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5
Așezați pe foaia de copt acoperită cu folie; deasupra cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Se amestecă mayo și jumătate din slănină; se întinde uniform peste pește. Se acoperă cu secțiuni portocalii și măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
7
Se fierbe, la 6 până la 7 inci de căldură, 15 min. sau până când fulgii de pește ușor cu furculița și portocalele încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
8
Se presară cu slănină rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista