File de pește cu sos tartar cu ierburi

File de pește cu sos tartar cu ierburi
Fileurile de pește cu sos tartar cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 312 calorii, 26g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sos tartar, file de pește cu aromă ușoară, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați File de pește cu sos Tartar, Fileuri de pește cu crustă de fulgi de porumb cu sos Tartar Dilled, și Prăjituri de pește din New England cu sos tartar cu ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În vas de mică adâncime sau placă plăcintă, bate ou cu sârmă măturică. Într-un alt vas de mică adâncime sau o farfurie de plăcintă, așezați firimituri de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu. Înmuiați peștele în ou, apoi acoperiți cu pesmet; se pune în tigaie. Gatiti 8-10 minute, intorcand o data, pana se rumeneste pe ambele parti si fulgii de peste usor cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Într-un castron mic, amestecați sosul tartru, roșiile și busuiocul; se servește cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista