File de friptură rece de carne de vită cu crustă de piper crăpată
Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Fileul de friptură rece de vită cu crustă de piper crăpată ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 5,38 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 535 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, boabe de piper, hrean și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Friptura de carne de vită cu umplutură de ciuperci, Friptură de carne de vită cu sos de ciuperci-tarhon, și File de friptură de vită cu șalotă și sos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Într-un castron mic, combinați ardeiul negru, ardeiul verde, ardeiul alb și sarea. Frecați carnea cu amestecul de piper-sare. Căutați carnea în tigaie fierbinte până se rumenesc peste tot. Dacă filetul este prea mare pentru tigaie, tăiați carnea în jumătate. Într-o tigaie de prăjire cu ulei, prăjiți fileul în mijlocul cuptorului timp de 20 până la 25 de minute sau până când un termometru pentru carne înregistrează 130 de grade F pentru carnea medie-rară și lăsați-o să se răcească la temperatura camerei.
Fileul poate fi prăjit cu 2 zile înainte și păstrat învelit și răcit. Feliați fileul transversal, aranjați-l pe o tăietură sau platou și garnisiți-l cu pătrunjelul.
Serviți carnea de vită cu hreanul de smântână.
Combinați toate ingredientele. Chill.