File de Cod în stil Flamand

File de Cod în stil Flamand
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Fileul de Cod în stil Flamand ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 242 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,8 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, unt, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Cicoare Cu Lămâie În Stil Flamand, Garnitură De Sparanghel În Stil Flamand, și Varză De Bruxelles, Stil Flamand (Belgia) pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista