File de boabe de piper verde de vită cu sos de tigaie cu oțet de pere

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați filetul de boabe de piper verde cu sos de oțet de pere. O porție conține 103 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, boabe de piper, boabe de piper roz și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ File de vită prăjit în tigaie cu sos de boabe de piper verde, Filet mignon cu coacăz roșu-sos de boabe de piper verde, și Filet de vită încrustat cu boabe de piper pe roșie de vită cu brânză de capră, ceapă prăjită franceză și sos de oțet Balsamic.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Într-un castron mic combinați toate boabele de piper, untul și zahărul brun, amestecând pentru a forma o pastă. Pune deoparte.
Adăugați uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor sau din fontă. Se pune la foc mediu mare până când uleiul strălucește. Se usucă fripturile cu un prosop de hârtie. Sare generos fileurile pe ambele părți. Apoi ungeți cu pastă pe fiecare filet.
Adăugați carnea în tigaia fierbinte, cu boabele de piper în jos. Acesta va pop și sfârâie. Se fierbe până se rumenesc bine, aproximativ 3 minute. Întoarceți carnea și mutați-o în cuptor pentru a termina gătitul la coacerea dorită sau la o temperatură interioară de 125 de grade F pentru mediu-rar. Nu aglomerați filetele folosiți mai multe skillets dacă este necesar.Când ați terminat de gătit, mutați fileurile pe o farfurie pentru a vă odihni. Puneți tigaia la foc mediu. Deglazează tigaia cu oțetul de pere.
Adăugați bulionul de pui și reduceți la jumătate până se îngroașă ușor. Se strecoară sosul într-un castron mic. Aruncați solidele.
Serviți fripturile, cu boabele de piper în sus pe o farfurie cu un strop de sos de oțet de pere.