File de biban cu unt la cuptor

File de biban cu unt la cuptor
Ai nevoie de un fel principal pescatarian și דל פחמימות,? Fileuri de biban cu unt la cuptor ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru 2,66 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25 g de proteine, 27 g de grăsimi și un total de 383 de calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 83 ar spune că a fost perfect. Mergeți la magazin și luați unt, busuioc, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 51%, care este solid. Încercați fileuri de biban cu crustă de ierburi cu piure de mazăre, fileuri de biban și fileuri de biban aromat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Turnați untul într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
3
Combinați firimiturile de biscuit, parmezanul, busuiocul, oregano, sarea și pudra de usturoi într-un castron separat, puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Topping Bătut și Nuci Pecan TocateTopping Bătut și Nuci Pecan Tocate
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Înmuiați fileurile de biban în unt topit și apăsați în firimiturile de biscuiți condimentate pentru a le acoperi. Aranjați fileurile acoperite pe o tavă de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Nuci Pecan TocateTopping Bătut și Nuci Pecan Tocate
BibanBiban
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când acoperirea se rumenește și peștele se fulge ușor cu o furculiță, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Pink Moscato. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista