File De Acapulco
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fileul Acapulco. O porție conține 384 calorii, 41G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $6.0 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați salsa, ardei gras, garnitură: crenguțe de coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ceviche din Acapulco, Acapulco Enchiladas, și Pui Acapulco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați o felie subțire de sus și de jos de ceapă și roșii; aruncați.
Tăiați ceapa și roșiile în 2 felii.
Ceapă la grătar, fripturi și ardei, acoperite cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
10 minute, întorcându-se după 7 minute.
Adăugați roșii și grătar, întorcându-se ocazional, 3 minute.
Adăugați tortilla și grătiți 1 minut pe fiecare parte sau până când sunt crocante.
Îndepărtați legumele și tortilele; îndepărtați fripturile (mediu-rare) sau continuați grătarul până la gradul dorit de coacere.
Așezați tortilla pe farfurii individuale de servire; se acoperă uniform cu ardei, roșii, sos de aluniță burgundă, fripturi și ceapă.
Se servește cu Salsa dulce și Pico De Gallo și se ornează, dacă se dorește.