Fig Streusel Baruri
Fig Streusel baruri este un vegetarian felul principal. Pentru $15.36 pe portie, această rețetă acoperă 69% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 151G de grăsime, și un total de 4377 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 77%. Încercați Bare De Zmeură Streusel, Apple Streusel Baruri, și Pumpkin Pie Streusel Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți smochinele și tăiați și aruncați capetele tulpinii și florii. Tăiați gros smochinele. Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mediu, amestecați smochinele, sucul de lămâie și zahărul granulat până când amestecul este gros și redus la aproximativ 2 căni, aproximativ 45 de minute. Se răcește descoperit până se răcește, aproximativ 1 1/2 ore sau se acoperă și se răcește până la 2 zile (Vezi notele).
Într-un castron, cu un mixer electric la viteză mare, bateți untul și zahărul brun până se omogenizează. Într-un alt castron, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și ovăzul. Se amestecă sau se bate în amestecul de unt (aluatul va fi sfărâmicios).
Apăsați jumătate din aluat uniform pe fundul unei tigaie cu unt de 9 pe 13 inci.
Întindeți amestecul de smochine uniform peste aluat. Zdrobiți aluatul rămas uniform peste amestecul de smochine; bateți ușor.
Coaceți într-un cuptor de 400 până când streusel se rumeneste ușor, 20 până la 25 de minute.
Așezați tigaia pe un suport pentru a se răci aproximativ 10 minute. În timp ce este încă cald, tăiați în 24 de bare.
Lăsați să se răcească complet în tigaie.