Fig Catsup
Fig Catsup ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 108 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați chimen, frunze de dafin, sirop de sorg și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ce e în asta? Ketchup, Catsup, Caveman Catsup, și Ketchup de tomate sau Catsup pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Așezați smochinele și roșiile cu pielea în jos pe foaia de copt pregătită. Prăjiți până când încep să se rumenească și să se înmoaie, aproximativ 40 de minute. Se răcește și apoi se îndepărtează pielea de roșii.
Într-un robot de bucătărie, combinați smochinele, roșiile, oțetul, zahărul, sorgul, pasta de chili, coriandrul, chimenul și scorțișoara și pulsul până când sunt combinate.
Puneți acest amestec într-o cratiță cu frunza de dafin și gătiți la foc mediu-mare până când amestecul începe să fiarbă. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând des, până când se îngroașă și se reduce cu o treime, aproximativ 30 de minute-va fi suficient de gros, astfel încât atunci când îl amestecați, veți putea vedea fundul vasului.
Scoateți frunza de dafin și aruncați-o. Se condimentează cu sare.