Hot N picant Crab Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, pescatariană și דל פחמימות,ă are 245 calorii, 14g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți brânză Cheddar ascuțită, sos de chile-usturoi, cremă de brânză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Nashville Fierbinte Pui Dip, Anghinare Crab Dip, și Picant Cald Feta Brânză Dip.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Amestecați carnea de crab, crema de brânză, răspândirea brânzei Cheddar, sucul de lămâie, sosul Worcestershire, berea, arpagicul, ceapa, sosul chile-usturoi, ardeiul cayenne și usturoiul împreună într-un castron; răspândiți uniform într-un vas de copt de 9x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Ardei Iute
Brânză Cheddar
Cremă De Brânză
Suc De Lămâie
Crabmeat
Arpagic
Usturoi
Sos
Ardei Iute
Ceapă
Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
3
Presărați amestecul de crab-brânză cu boia de ardei. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Brânză
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tava De Copt
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute; îndepărtați folia de aluminiu și coaceți până la barbotare, încă aproximativ 5 minute.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura.
Rezervația Elway 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome crocante de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted, persistent de stejar.Împerechează acest vin crocant cu tarif ușor, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.
The 2018 Elway’s Reserve Carneros Chardonnay is well-balanced, exhibiting crisp tropical fruit, apple and pear flavors with light floral elements. Hints of vanilla complement a smooth, lingering oak finish.Pair this crisp wine with light fare such as sliced fruit & cheeses, lemon pasta salad, roasted chicken with herbs, or vanilla pudding.