Fierbinte Grand Marnier Souffl 8s
Fierbinte Grand Marnier souffl 6s este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian băutură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 177 calorii. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, zahăr granulat, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Grand Marnier Souffl 8s, Grand Marnier souffl 8 pentru doi, și Grand Marnier.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400; așezați o foaie de copt grea pe raftul din mijloc.
Înveliți 6 (8 uncii) ramekins cu spray de gătit și presărați fiecare fel de mâncare cu 2 lingurițe de zahăr granulat, agitând și întorcându-se pentru a acoperi.
Așezați gălbenușurile de ou într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie-mare 5 minute sau până când sunt groase și palide. Adăugați treptat 1/4 cană zahăr granulat; bate 2 minute. Bateți în lichior și vanilie.
Așezați albușurile într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare 1 minut sau până se spumează folosind bătăi curate și uscate.
Adăugați crema de tartru și sare; bateți amestecul până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 1/4 cană de zahăr granulat, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Se amestecă ușor un sfert din amestecul de albuș de ou în amestecul de lichior. Îndoiți ușor amestecul de albuș de ou rămas; împărțiți uniform între ramekinele pregătite.
Așezați vasele souffl pe foaia de copt în cuptor; coaceți la 400 timp de 10 minute sau până când sunt înalte și se rumenesc (souffls se vor ridica cu 1 1/2 până la 2 inci deasupra marginii vasului). Suflați rapid praful cu zahăr pudră.
Notă: folosind o spatulă largă de cauciuc, pliați ușor albușurile de ou în aluat făcând o mișcare de scoopare din partea de jos a vasului în partea de sus. Acest lucru împiedică dezumflarea albușurilor.