Fierbinte Cruce Chifle

Fierbinte Cruce Chifle
Hot Cross Buns ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 136 calorii. Această rețetă servește 48. Este perfect pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți extract de vanillan, unt, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Fierbinte Cruce Chifle, Fierbinte cruce chifle, și Fierbinte Cruce Chifle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați drojdia și 1/2 cană de apă caldă într-un bol mare de amestecare; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Adăugați lapte cald și următoarele 5 ingrediente. Bateți la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Combinați făina și scorțișoara și adăugați treptat la amestecul de drojdie, bătând la viteză medie timp de 2 minute. Se amestecă stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
StafideStafide
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
4
Așezați aluatul într-un vas bine uns, întorcându-l spre unsoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 2 ore sau până când se dublează în vrac.
6
Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
7
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și rulați la o grosime de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
8
Tăiați cu un tăietor rotund de 2 inci.
9
Așezați pe o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci ușor unsă. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează în vrac.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Lăsați rulourile să se răcească 10 minute. Țeavă glazură de zahăr peste rulouri în formă de" X".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
RolaRola
ZahărZahăr
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista