Fierbinte Cruce Chifle
Hot Cross Buns ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 136 calorii. Această rețetă servește 48. Este perfect pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți extract de vanillan, unt, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Fierbinte Cruce Chifle, Fierbinte cruce chifle, și Fierbinte Cruce Chifle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați drojdia și 1/2 cană de apă caldă într-un bol mare de amestecare; lăsați să stea 5 minute.
Adăugați lapte cald și următoarele 5 ingrediente. Bateți la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează.
Combinați făina și scorțișoara și adăugați treptat la amestecul de drojdie, bătând la viteză medie timp de 2 minute. Se amestecă stafidele.
Așezați aluatul într-un vas bine uns, întorcându-l spre unsoare.
Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 2 ore sau până când se dublează în vrac.
Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 30 de minute.
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și rulați la o grosime de 1/2 inch.
Tăiați cu un tăietor rotund de 2 inci.
Așezați pe o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci ușor unsă. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează în vrac.
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc ușor.
Lăsați rulourile să se răcească 10 minute. Țeavă glazură de zahăr peste rulouri în formă de" X".