Fierbinte Covrig Musca
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați mușcăturile fierbinți de covrig. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 17 cenți pe porție. O porție conține 257 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, apă caldă, sare grosieră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mușcături De Covrig, Covrig Hot Dog Bites, și Covrig s ' more Bites pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Într-un castron mare, combinați drojdia și apa caldă.
Lăsați să stea până se dizolvă drojdia (aproximativ 2-3 minute).
Se amestecă zahărul în amestecul de drojdie până se dizolvă.
Adăugați făina și sarea. Se amestecă pentru a combina. Aluatul va fi sfărâmicios. Întoarceți aluatul pe o placă făinoasă și frământați cu mâinile făinoase până se omogenizează.
Într-un castron mic, bateți ușor oul. Pune deoparte.
Împărțiți aluatul în 5 porții. Lucrând cu unul câte unul, rulați bilele de aluat în frânghii cu diametrul de aproximativ 1 inch. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia lungimi de aluat de 1 inch.
Aruncați fiecare bucată de aluat în amestecul de ouă și transferați imediat pe foaia de copt pregătită.
Așezați-le la aproximativ 1/2 inch distanță.
Se presară cu sare grosieră.
Glisați tava în cuptor și coaceți timp de 8-10 minute, până se rumenesc. Repetați procesul până când tot aluatul a fost gătit.
Topiți untul și periați toate mușcăturile de covrig cu unt, apoi presărați cu mai multă sare.