Fidea spaniolă și carne de vită măcinată

Fidea spaniolă și carne de vită măcinată
Rețeta fidea spaniolă și carnea de vită măcinată ar putea satisface pofta Europeană în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 6 și costă 1,38 USD pe porție. Acest fel principal are 424 calorii, 23g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, ardei gras, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Taitei Spanioli ' N ' Carne De Vita Macinata, Fidea spaniolă și carne de vită măcinată, și Orez spaniol cu carne de vită măcinată pentru rețete similare.

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca Becker Vineyards Tempranillo. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Becker Vineyards Tempranillo
Becker Vineyards Tempranillo
Straturile de cireșe, ierburi uscate și cedru completează fructele roșii ale Palatului de cireșe și coacăze, apoi se termină cu piper negru moale și tutun proaspăt. 
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista