Fidea Soba cu ouă cu sparanghel și Prosciutto

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tăiței Soba cu ouă cu sparanghel și Prosciutto. Această rețetă servește 8 și costă 1,85 USD pe porție. O porție conține 345 calorii, 18g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți tăiței soba, parmezan plus așchii de brânză suplimentari, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Taitei Soba reci cu sos de scufundare Tsuyu (Zaru Soba), Zaru Soba (Tăiței Soba Reci), și Brioșe de ou de vară cu tăiței de dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri ulei de măsline extravirginîn tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi; se amestecă 30 de secunde.
Adăugați prosciuttostrips; gatiti pana usor crocant.
Scoateți de la căldură. Pune deoparte.
Încălziți 1 linguriță de ulei în fiecare dintre cele 2 nonstickskillets la foc mediu. Crăpați 4 ouă înfiecare tigaie. Gatiti pe 1 parte pana cand ouale inceppentru a seta, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc.Acoperi; pune deoparte.
Gatiti taiteii soba intr-o oala mare de apa sarata fiarta 5 minute, amestecand ocazional.
Adăugați sparanghel feliat în oală; gătiți până când tăiței sunt gătite și asparagusul este doar fraged, 2 până la 3 minute.
Scurgeți tăiței și sparanghel, rezervând1 cană lichid de gătit.
Adăugați fidea scursă și amestecul de asparagusto prosciutto în tigaie. Gatiti la foc mediu pana se incalzeste, tossingand adaugand lichid de gatit rezervat cu 1 / 4cupfuls pentru a umezi.
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați parmezan ras și rămas1 lingură plus 1 linguriță ulei de măslineși aruncați pentru a acoperi. Împărțiți între 8 plăci.Completați fiecare porție cu 1 ou și brânză.