Pui ușor prăjit cu sparanghel și praz

Pui ușor prăjit cu sparanghel și praz
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 151 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.94 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare și piper kosher, praz și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Pui Fript Cu Sparanghel Panzanella, Pui prăjit cu unt de rubarbă și sparanghel, și Pui prăjit cu sparanghel și sos Tahini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 500 F. puiul se usucă cu prosoape de hârtie și se condimentează generos pe toate părțile cu sare și piper. Linie grele cu ramă suport foaie cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați puiul pe folie, cu pielea în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Se transferă la cuptor și se prăjește până când cea mai groasă parte a sânului înregistrează 140 până la 150 de litri F pe un termometru cu citire instantanee, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Scoateți din cuptor, transferați puiul pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
În timp ce puiul se prăjește, faceți jus. Tăiați gâtul și osul din spate în bucăți de 1 inch cu un tăietor, cuțit greu de bucătar sau foarfece de pasăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păsări De CurtePăsări De Curte
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De PăsăriFoarfece De Păsări
Chefs CuțitChefs Cuțit
CleaverCleaver
6
Se pune într-o cratiță medie și se gătește la foc mare, amestecând ocazional cu o lingură de lemn până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ cinci minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Adăugați verdeață de praz și frunze de dafin și acoperiți cu apă. Se fierbe timp de 30 de minute, apoi se strecoară, aruncând solidele. Ar trebui să aveți aproximativ 2 căni de jus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
VerziiVerzii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
8
Așezați albii de praz într-o cratiță mare și turnați jus de pui deasupra. După ce puiul iese din cuptor, aduceți prazul la foc mic, reduceți focul la minim, acoperiți și lăsați să gătească până când prazul este fraged și puiul este gata de servit, aproximativ 15 minute. Condimentați prazul și jusul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
În timp ce puiul se odihnește, așezați sparanghelul în tigaia Acum goală în care a fost prăjit puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
11
Se transferă la cuptor și se prăjește până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Tăiați puiul în bucăți de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
13
Transferați prazul în platoul de servire cu o lingură pliată, lăsând jus în tigaie. Se amestecă untul în jus până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Transferați sparanghelul și puiul pe platoul de servire și turnați peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
15
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista