Fidea Riviera
Noodles Riviera durează aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Acest aperitiv are 191 de calorii , 12 g de proteine și 10 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 15. Pentru 78 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de brânză mozzarella, sare și piper, carne de vită măcinată suplimentară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 40% . Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Tăitei asiatici , Busuioc și Piper Negru Carne de Vită Cu Ouă și Tăitei Lo Mein de Vită .
Instrucțiuni
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare și amestecă carnea de vită. Gătiți și amestecați până când carnea de vită este sfărâmicioasă, rumenită uniform și nu mai este roz, 5 până la 7 minute.
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime, apoi adăugați cimbru, amestecul de sos de spaghete, pasta de roșii și apă; se asezoneaza dupa gust cu sare si piper. Aduceți la fiert, apoi reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți 25 de minute, amestecând din când în când.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți o tavă de copt de 9x13 inci.
În timp ce carnea se fierbe, umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa clocotește, amestecați tăițeii cu ouă și reveniți la fierbere. Fierbe pastele neacoperite, amestecând din când în când, până când pastele s-au fiert, dar sunt încă ferme la mușcătură, aproximativ 5 minute.
Scurgeți bine într-o strecurătoare pusă în chiuvetă.
Amesteca crema de branza cu patrunjelul si parmezanul intr-un bol pana cand crema de branza nu mai este cocoloase. Se amestecă smântâna și 3/4 din mozzarella mărunțită până se combină uniform.
Se toarnă jumătate din tăițeii cu ou scurs în vasul de copt pregătit, urmat de jumătate din sosul de carne.
Întindeți jumătate din amestecul de smântână peste sosul de carne. Repetați straturile cu restul de tăiței cu ou, sosul de carne și amestecul de smântână.
Se presară cu restul de brânză mozzarella.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza mozzarella este spumoasă și aurie, aproximativ 35 de minute.