Pătrate De Plăcintă Cu Mere Cu Lămâie-Ghimbir

Pătrate De Plăcintă Cu Mere Cu Lămâie-Ghimbir
Rețeta pătratelor de plăcintă cu mere cu lămâie-ghimbir este gata în aproximativ 2 ore și 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 24 și costă 37 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 230 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. Dacă aveți lapte, gălbenușuri de ou, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Salată de varză și mere cu sos de ghimbir cu lămâie, pentru suc de morcovi, sfeclă, mere, lămâie și ghimbir, și Plăcintă Cu Mere Rulouri De Scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mare, amestecați făina, 2 linguri de zahăr, sarea și coaja de lămâie. Cu blender de patiserie sau furculiță, se taie în unt și scurtarea până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă gălbenușurile de ou și 1/2 cană de lapte. Cu furculita, se amestecă până când amestecul lasă părți ale castron și formează o minge, adăugând lapte 1 lingura la un moment dat, după cum este necesar. Formați aluatul în 2 bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
ScurtareaScurtarea
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
CuptorCuptor
2
Pe suprafața ușor făinată, întindeți 1 bilă de aluat până la un dreptunghi de 17x12 inci. Așezați cu grijă în tigaie unsă de 15x10x1 inci; apăsați în tigaie și în sus. (Aluatul nu poate veni complet la partea de sus a tigaie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Presărați aluatul uniform cu cereale zdrobite. Aranjați merele uniform peste cereale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
CerealeCereale
AluatAluat
4
Se presară cu 3/4 cană de zahăr și ghimbir cristalizat; stropiți cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConfiatGhimbir Confiat
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZahărZahăr
5
Rolați bila de aluat rămasă până la dreptunghiul de 15x10 inci. Așezați cu grijă peste mere; apăsați pe margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
AluatAluat
RolaRola
6
Periați blatul cu albușuri de ou; se presară cu 3 linguri de zahăr. Faceți fante mici deasupra aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
AluatAluat
ZahărZahăr
7
Coaceți 55 până la 65 de minute sau până când se rumenesc și merele sunt fragede. Se răcește 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se servește cald sau rece.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista