Tort Tiramisu

Tort Tiramisu
Tort Tiramisu ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 814 calorii, 10g de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coniac, cacao obișnuită de copt, boabe de cafea acoperite cu ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tort Tiramisu, Tort Tiramisu, și Tort Tiramisu.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți Tigăi rotunde de 2 (9 inci) cu scurtare; tigăi de linie cu hârtie pergament de gătit. Faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei și ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Amestec De TortAmestec De Tort
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
2
Se toarnă aluatul în tigăi.
3
Coaceți 25 până la 29 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi la rafturile de răcire. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
4
Într-un castron mic, amestecați ingredientele siropului de cafea. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop AromatizantSirop Aromatizant
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Între timp, într-un castron mare, bateți brânza mascarpone, 1 1/2 căni de zahăr pudră, 2 linguri de coniac și vanilia cu mixer electric la viteză medie până la omogenizare. Într-un castron mic, bateți frișca cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor frisca în amestecul de mascarpone până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
FrișcăFrișcă
VanilieVanilie
ConiacConiac
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Pentru asamblare, tăiați fiecare tort orizontal pentru a face 2 straturi.
7
Așezați 1 strat de tort pe farfurie; umeziți generos cu sirop de cafea, apoi întindeți cu aproximativ 1 cană de umplutură. Repetați cu restul de 3 straturi de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop AromatizantSirop Aromatizant
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
8
Întindeți umplutura rămasă deasupra și partea laterală a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
9
Presărați cacao peste tort. Aranjați boabele de cafea în jurul marginii superioare a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De CafeaBoabe De Cafea
Pudră De CacaoPudră De Cacao
10
Presărați ciocolată tocată în jurul marginii de jos a tortului. La frigider cu cel puțin 3 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Roșu rubiniu intens. Puternic și bogat cu note picante și balsamice urmate de arome de fructe de pădure roșii. Taninurile fine și elegante încântă Palatul anunțând un postgust plăcut și lung.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista