Tort Tiramisu
Tort Tiramisu ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 814 calorii, 10g de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coniac, cacao obișnuită de copt, boabe de cafea acoperite cu ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tort Tiramisu, Tort Tiramisu, și Tort Tiramisu.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți Tigăi rotunde de 2 (9 inci) cu scurtare; tigăi de linie cu hârtie pergament de gătit. Faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei și ouă.
Se toarnă aluatul în tigăi.
Coaceți 25 până la 29 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi la rafturile de răcire. Se răcește complet.
Într-un castron mic, amestecați ingredientele siropului de cafea. Se lasă deoparte să se răcească.
Între timp, într-un castron mare, bateți brânza mascarpone, 1 1/2 căni de zahăr pudră, 2 linguri de coniac și vanilia cu mixer electric la viteză medie până la omogenizare. Într-un castron mic, bateți frișca cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor frisca în amestecul de mascarpone până se combină.
Pentru asamblare, tăiați fiecare tort orizontal pentru a face 2 straturi.
Așezați 1 strat de tort pe farfurie; umeziți generos cu sirop de cafea, apoi întindeți cu aproximativ 1 cană de umplutură. Repetați cu restul de 3 straturi de tort.
Întindeți umplutura rămasă deasupra și partea laterală a tortului.
Presărați cacao peste tort. Aranjați boabele de cafea în jurul marginii superioare a tortului.
Presărați ciocolată tocată în jurul marginii de jos a tortului. La frigider cu cel puțin 3 ore înainte de servire.