Fidea de orez prăjită cu carne de vită și spanac
Fidea de orez prăjită cu carne de vită și spanac este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 387 calorii, 25g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $6.94 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 minute. Un amestec de friptură de vârf, capace de ciuperci shiitake, bețișoare largi de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Carne de vită picantă și spanac se amestecă cu orez prăjit cu ou, Fidea De Orez Prăjită, și Pui prăjit și tăiței de orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti taiteii conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți și clătiți sub apă rece; scurgere.
Încălziți o tigaie mare sau wok la foc mare.
Adăugați ulei de canola în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați ceapa și friptura; se prăjește 1 minut.
Adăugați ciupercile și usturoiul; se prăjește 1 minut.
Adăugați spanacul; se prăjește 1 minut sau până când verdeața se ofilește.
Combinați oțetul de orez și următoarele 4 ingrediente (prin Sriracha) într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Adăugați amestecul de oțet în amestecul de friptură; gatiti 30 de secunde, amestecand continuu. Se amestecă tăiței, ulei de susan și sare; gătiți timp de 1 minut sau până când tăiței sunt bine încălziți, aruncând pentru a combina.
Se presară cu semințe de susan.