Fidea de orez cu carne de vită

Fidea de orez cu carne de vită
Fidea de orez cu carne de vită este o fără lactate felul principal. O porție conține 445 calorii, 23g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,34 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, prăjit, friptură de flanc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Încercați Carne De Vită Curry Peste Tăiței De Orez, Carne de vită Se amestecă cu fidea de orez plat, și Carne de vită cu busuioc thailandez cu tăiței de orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați tăiței de orez în apă rece timp de 15 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
ApăApă
2
Adăugați într-o oală cu apă clocotită și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Se scurge din nou și se lasă deoparte.
4
Clătiți scurt legumele Asiatice într-o strecurătoare cu apă rece; lăsați să se scurgă bine. Într-un castron mic, amestecați usturoiul, ghimbirul, sosul de soia, pasta de curry, oțetul, sucul de lămâie și 2 linguri. ulei de arahide; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume AsiaticeLegume Asiatice
Pastă De CurryPastă De Curry
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De ArahideUlei De Arahide
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
5
Într-o tigaie mare, antiaderentă, încălziți 1 lingură. ulei de arahide la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ArahideUlei De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați jumătate de carne de vită și amestecați timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
7
Transferați pe o farfurie. Repetați procesul cu 1 lingură. ulei și carne de vită rămasă. Păstrați carnea de vită caldă. Ștergeți tigaia; adăugați 1 lingură rămasă. ulei și ardei roșu, apoi amestecați timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați scallions și legume asiatice rezervate și gătiți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume AsiaticeLegume Asiatice
Ceapa VerdeCeapa Verde
9
Adăugați sosul rezervat în tigaie; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați carne de vită și tăiței fierți și aruncați bine pentru a combina cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
11
Serviți tăiței în boluri cu muguri de fasole și alune, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De FasoleMuguri De Fasole
PastePaste
ArahideArahide
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate66
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista