Fidea De Castraveți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați tăiței de castraveți. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 80 de calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 76 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, castraveți, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Creveți marinați cu tăiței de castraveți, Fidea de castraveți Scallion și Benne, și Tăiței asiatici reci cu castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați lama de slicer la setarea 1/8-inch grosime. Folosind slicer, tăiați fiecare castravete pe lungime în fâșii lungi de julienne groase de 1/8 inch, feliați până ajungeți la miez, apoi rotiți castravetele un sfert de tură și continuați să feliați și să rotiți până la stânga cu nimic altceva decât miez. Blanch castravete "fidea" într-o oală de 4 litri de fierbere apă sărată 1 minut, apoi se scurge într-o strecurătoare. Scufundați colander cu castraveți într-un castron mare de gheață și apă rece pentru a opri gătitul, aproximativ 2 minute.
Scurgeți castraveții, apoi transferați pe un prosop de bucătărie curat și uscați castraveții.
Încălziți untul într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți castraveți, mentă, sare, piper, coajă și suc de lămâie, aruncând în strat, până când se încălzește, aproximativ 1 minut.