Fidea chinezească picantă este o fără lactate și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 250 de calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de susan, nuci de macadamia, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Dan Dan Mian (tăiței în sos picant de porc chinezesc de arahide), Scoici picante aburite cu Broccoli chinezesc și tăiței Pancit, și Taitei Chinezi pentru rețete similare.
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lubanzi Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.