Ficatul și ceapa Irlandeză Lassie este o rețetă Europeană care servește 4. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 410 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 40 minute. Un amestec de granule de bouillon de vită, ceapă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Ficat și ceapă, Ficat și ceapă cu sos, și Ficat și ceapă de școală veche.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă usturoiul, ceapa, ardeiul gras verde, ardeiul gras roșu și ciupercile; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper. Împingeți amestecul de ceapă în partea laterală a tigaiei și așezați untul în centrul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Resturi Proaspete
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ficatul de vițel, câte o felie pe rând. Acoperiți și gătiți până se rumenesc ușor, răsturnând feliile de ficat o dată, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat
3
Tăiați felii de ficat în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat
4
Bateți împreună făina, apa și bulionul de vită într-un castron până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
500 De Grame De Carne Tocată Premium
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă amestecul în tigaie; gatiti si amestecati pana se ingroasa sosul, apoi adaugati vin rosu. Gatiti inca 2 minute.