Ficatul ușor de pui și pateul de coniac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 223 calorii. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de slănină fără coajă, ceapă, ficat de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Food.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pate Ușor De Ficat De Pui, Pate de ficat de pui rapid și ușor, și Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ai putea încerca este Baronul des Chartrons Bordeaux. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.