Ficat de vițel la grătar: Fegatelli di Vitello
Ficat de vițel la grătar: Fegatelli di Vitello este o rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară, cu 4 porții. Pentru 1,45 USD per porție, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 754 de calorii, 23 g de proteine și 69 g de grăsimi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Funcționează bine ca fel principal la preț rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, usturoi, grăsime și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Ficat de vițel și ceapă, Ficat de vițel cu portocale și Ficat de vițel venețian cu ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați grăsimea caul în apă călduță timp de 10 minute, pentru a o face flexibilă.
Scoateți membrana exterioară subțire de pe ficat și tăiați-o în dreptunghiuri groase de aproximativ 1 pe 2 inci, aruncând secțiunile cu nervuri.
Presarati fiecare bucata de ficat cu un pudrat usor de sare si piper.
Scurgeți grăsimea și desfaceți cu grijă.
Tăiați bucăți de grăsime suficient de mari pentru a înfășura fiecare bucată de ficat într-un singur strat. Înconjoară ficatul în felii de portocală, introducând câte o bucată de frunză de dafin în fiecare pachet, apoi înfășurați cu grăsime.
Presărați mai multă sare și piper pe exterior și puneți bucățile pe frigărui, despărțind fiecare bucățică cu o jumătate de frunză de dafin.
Preîncălziți grătarul sau broilerul la foc mediu.
Frigăruile la grătar timp de aproximativ 3 până la 5 minute pe fiecare parte, până când exteriorul fiecărei bucăți este frumos rumenit și interiorul este încă roz.
Între timp, într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline extravirgin.
Se caleste usturoiul pana este parfumat si se adauga verdeata de papadie. Arunca verdeata in ulei pana se ofilesc si se inmoaie. Se condimentează cu sare și piper.
Luați de pe foc și stropiți cu puțin oțet de vin roșu.
Farfurie verdeata pe un platou.
Pune ficatul pe verdeata si stoarce deasupra sucul din felia de portocala ramasa.
Se serveste cu paine crosta.